Nebro fine & vine /Budapest

A legutóbbi rendezvényemről szeretnék itt mindig megosztani pár gondolatot. Budán a Római parton sikerült egy nagyon kedves erdélyi Magyar házaspárnak bepótoltatnom a “buli részt” ami elmaradt a polgári szertartás után. Keresztelőnek indult, de meghúztuk picit 🙂 . A helyszín kiválasztása mindig nagyon fontos. Most a Nebro fine & vine- ra esett a pár választása. A vacsora helyszínén a hatalmas üvegeken kinézve olyan érzése támad az embernek, mintha a Duna tetején lenne. A beltér modern és hangulatos, a tánctér folytatása a vacsora helyszíne, de maga hang nem olyan zavaró, ha valaki le szeretne ülni beszélgetni. Az ifjú pár a romániai hagyományokhoz híven szerették volna, ha két fogás között is menne a tánc, így a leves után iktattunk egy kis “szünetet”, hogy lássuk mi lesz. Számomra meglepő módon a násznép felállt és táncolt kora délután, és ahogy a menyasszony kérte, 30-40 perc múlva jöhetett a főfogás (legalább az előételt és a levest már addigra lemozogták). A vacsora után ismét 1 óra tánc volt, mire megérkezett a torta. Az este hangulát nem törte meg az édesség elfogyasztása. Ez egy éjfélig tartó rendezvény volt amit a vendégek ki is használtak, nem az utolsó pillanatban akartak táncolni elkezdeni és az utolsó órát még “meghúztuk”  rendesen.

Diszkó a javából!

Néha kell egy kis buli a DJ lelkivilágának. Szervezzünk a településünkön diszkót a lakosságnak is. Itt legalább én is tudok felhőtlenül bulizni. Nem kell haza vezetni hajnalban. Itt összehozzunk a CLUB érzést, színes fények külföldi számok stb. 🙂 . Ütős hangzás, robot lámpák, füst meg ami kell. Szerencsére itt mindenki ismer mindenkit, családias a légkör. De igény szerint esküvőn is lehet ilyen clubfeelinget összehozni 😉 .

Szülinapozzunk!

Így kétezerhuszonegynéhányban már egyre nagyobb divat a szülinapok olyan méretekben való szervezése mint egy esküvő.  Nem ritka a 80-120 fős szülinap sem. Sokszor már csak annyiban tér el a hagyományos esküvőktől, hogy nincs menyasszony és vőlegény. Ha nincs más lehetőség minőségi szórakozásra, így is meg lehet oldani, hogy ne maradjuk buli és tánc nélkül. Magas létszámnál van mikor művelődési házakban tartják a privát rendezvényeket. Étel kiszállítás már szinte mindenhol megoldott. Ráadásul azokkal bulizhatsz akiket szeretsz, ide nem fognak a rossz arcok bejönni.