Visszajelzések

Vendégkönyv

 
 
 
 
 
A * jelölt mező kitöltése kötelező.
A bejegyzésed jóváhagyás után lesz látható.
Fenntartjuk a jogot a bejegyzések szerkesztésére, törlésére vagy közzétételének elmaradására.
bejegyzés
Krisztina és Gábor from Hotel Hableány, Tiszafüred
Szuper buli volt, köszönjük szépen! 😍
Karolina és Csaba from Pálmajor Pihenőpark És Rendezvényközpont
Az esküvő tökéletesre sikerült és ebben nagyon nagy része volt a dj-nek is (Marcsó Zoltán). Idő előtt érkezett és állította fel a hangosítást, a külön kéréseink pontban akkor hangzottak fel amikorra megbeszéltük, a köztes időben pedig 100%ban eltalálta az oda illő zenét pedig nem beszéltük meg előre ilyen részletesen 🙂 A bulin a násznép remekül szórakozott, olyan jól sikerült a buli, hogy nem is engedtük el időben, 2 órával hosszabbítottuk meg a mulatságot 🙂
Gyopárka és Károly from Várhegy Üdülő,Sátoraljaújhely
Köszönjük szépen a fergeteges hangulatot és bulit, a profizmusról nem is beszélve. Talán még jobbat is kaptunk mint korábban elképzeltük(pedig nagyon jónak képzeltük el az elejétől) fergeteges buli volt, hihetelen profizmussal és segítőkészséggel. 6 csillag az 5-ből.
Alexandra és Zoltán from Édenkert Csárda Zagyvaszántó
Köszönet mind azoknak akik hozzáértő színvonalas munkájukkal hozzájárultak hogy felejthetetlenné tegyék Alexandra és Zoltán valamint valamennyi családtagja számára ezt az örömteli eseményt. Még egyszer köszönjük.
Kriszti és Gábor from Európa Hotel Siófok
Ezúton is szeretnénk megköszönni a szuper hangulatot, amit az esküvőnkre varázsoltál. Külön köszönet a hajón a profi hangosításért és a vetítés előkészületeiért is. Mindenki nagyon jól érezte Magát...Egyszerűen tökéletes volt minden!!!